Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 965: Alerta lui Zelenski și mesajul NATO pentru Putin! Germania dezvăluie planurile Rusiei în Europa

externe

/LIVE TEXT/ Război în Orientul Mijlociu, ziua 362: Atacuri reciproce! Prețul petrolului crește, iar Israelul amenință cu răzbunare puternică

02 octombrie 2024, ora 11:39

Prețul petrolului crește din cauza temerilor privind întreruperile aprovizionării în Orientul Mijlociu. Iranul a afirmat miercuri că nu a avertizat Statele Unite înainte de atacul cu rachete lansat asupra Israelului cu o zi înainte şi a cerut Washingtonului "să nu intervină" pentru a-şi sprijini aliatul, relatează AFP. 

Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite a programat pentru miercuri o reuniune privind criza din Orientul Mijlociu, iar Uniunea Europeană a solicitat o încetare imediată a focului. Între timp, poliția daneză investighează două explozii în apropiere de ambasada Israelului din Copenhaga, anunță Reuters.

UPDATE Israelul arată prin exemplul său cum să învingi inamicul, motiv pentru care Putin trebuie învins, a declarat fostul șef al Ministerului britanic al Apărării, Ben Wallace.

UPDATE Furnizările de alimente către Gaza au scăzut brusc în ultimele săptămâni, deoarece autorităţile israeliene au introdus o nouă regulă vamală privind unele ajutoare umanitare, relatează Reuters.

UPDATE Ministerul Afacerilor Externe de la Berlin a îndemnat miercuri cetățenii germani să părăsească Iranul, afirmând că situația din Orientul Mijlociu este „volatilă” și că s-ar putea schimba „în orice moment”, relatează Reuters.

UPDATE Un militar israelian, căpitanul Eitan Itzhak Oster, a fost ucis în timpul luptelor din Liban, a anunțat miercuri IDF, scrie Reuters. Căpitanul Oster, în vârstă de 22 de ani și originar din Modi’in, era comandant de echipă în unitatea Egoz, potrivit Jerusalem Post.

UPDATE Premierul Benjamin Netanyahu va trebui să adopte o linie politică mai temperată, după atacul masiv al Iranului asupra Israelului, în contextul în care liderul israelian se bazează pe Statele Unite, care însă se tem de un război cu Iranul. În același timp, ofensiva israeliană în sudul Libanului riscă să atragă armata israeliană într-un conflict de uzură cu Hezbollah, potrivit Gândul.

UPDATE Șefa guvernului italian, Giorgia Meloni, a cărei ţară deține preşedinţia G7, a convocat pentru miercuri după-amiază o întâlnire la distanță a liderilor ţărilor membre, ce va fi dedicată discutării situaţiei din Orientul Mijlociu, transmite AFP.

UPDATE Rebelii houthi din Yemen, susținuți de Iran, anunţă miercuri, 2 octombrie, că au tras trei rachete împotriva Israelului, la o zi după un atac iranian masiv pe teritoriul israelian, relatează AFP.

UPDATE Armata israeliană a îndemnat locuitorii din satele din sud-vestul Libanului, situate la mai puțin de 30 de kilometri de graniță, să se deplaseze mai în interiorul țării.

UPDATE Ministrul israelian de Externe a anunțat că a decis să îl declare „persona non grata” pe Antonio Guterres, secretarul general al ONU și să îi interzică să intre în Israel, afirmând că acesta va fi amintit „ca o pată pe istoria ONU”. Decizia a fost luată în urma comentariilor acestuia, pe care Israelul le-a perceput ca pe o susținere a acțiunilor „teroriștilor și criminalilor din Hamas”. 

UPDATE Atacul Iranului asupra Israelului riscă "să dea foc" întregului Orient Mijlociu, a declarat miercuri cancelarul german Olaf Scholz, condamnând atacul "cu cea mai mare fermitate", relatează AFP şi dpa.  

UPDATE Armata israeliană a anunţat miercuri că unităţi regulate de infanterie şi blindate au fost trimise să participe la operaţiunile terestre din sudul Libanului, în completarea unităților de comando și aeropurtate aflate deja pe teren cu scopul de anihilare a bazelor Hezbollah, relatează Reuters, conform Agerpres.

UPDATE Israelul trimite mai mulţi militari pentru a se alătura operaţiunilor la sol împotriva mişcării Hezbollah, susținută de Iran, din Liban, la o zi după ce Iranul a lansat un baraj uriaş de rachete balistice împotriva orașelor israeliene. Armata israeliană a comunicat că au fost trimise infanteria şi vehicule blindate, potrivit Rador.

UPDATE Cel puțin 20 de avioane au efectuat o aterizare de urgență pe aeroportul din Istanbul, după ce mai multe țări din Orientul Mijlociu și-au închis spațiul aerian în urma atacurilor aeriene recent începute ale Iranului împotriva Israelului, transmite Zaman.

UPDATE Israelul ar putea riposta la atacul masiv lansat marți de Iran prin lovirea  instalațiilor nucleare ale Iranului, notează CNN, care citează un expert în domeniul apărării, potrivit Antena3.

UPDATE Cu toate că autoritățile israeliene nu au raportat până acum nicio victimă în urma loviturii masive de ieri, o persoană a murit în Cisiordania. Autoritatea palestiniană de apărare civilă din orașul Jericho, situat în Cisiordania ocupată, a informat că un civil palestinian a murit în timpul tirului de rachete iranian. Potrivit agenției de presă AFP, care a vorbit cu guvernatorul orașului, Hussein Hamayel, victima a fost ucisă de resturi de rachetă căzute.

UPDATE Navele de război ale Marinei SUA au tras cu interceptori asupra rachetelor iraniene care vizau Israelul, marți, ca parte a unui bombardament masiv de represalii, marcând a doua oară când forțele americane fac acest lucru în mai puțin de șase luni.

UPDATE Salva de rachete a plecat marți seară spre Israel după multe discuții între liderii iranieni, spun oficialii citați de New York Times. A fost un atac în parte surprinzător, cu rachete puternice, care a escaladat conflictul ce destabilizează Orientul Mijlociu de decenii.

UPDATE Liderul partidului GERB din Bulgaria, Boiko Borisov, a condamnat ferm atacul Iranului asupra Israelului. Borisov a subliniat că este necesară încetarea imediată a focului în regiune, „există riscul ca escaladarea să intre într-un ciclu periculos şi conflictul din Orientul Mijlociu să se extindă”, a subliniat liderul GERB.

UPDATE Forţele de Apărare Israeliene (IDF) au declarat miercuri că au bombardat o a treia școală din Fâșia Gaza, despre care se presupune că ar fi folosită de Hamas, după ce alte două centre educaționale au fost atacate marţi seara de avioane israeliene, atacuri soldate cu mai mulţi morţi, informează EFE, potrivit Agerpres. 

UPDATE Rusia a afirmat marţi că situaţia explozivă din Orientul Mijlociu demonstrează „eşecul total” al politicii americane în regiune şi „neputința” Washingtonului de a preveni o escaladare, după atacul masiv cu rachete al Iranului împotriva Israelului, notează AFP, preluată de Agerpres.

UPDATE Populația israeliană este pregătită oricând pentru o situație de pericol, cum ar fi cea de miercuri seară, 1 octombrie, când Iranul a atacat Israelul cu sute de rachete balistice, spune unul dintre cetățenii români stabiliți în Israel, notează Ziare.com.

UPDATE Israelul va lansa în câteva zile o „răzbunare semnificativă” la atacul cu rachete al Iranului, care ar putea viza instalaţiile de producţie de petrol, potrivit site-ului de știri Axios.

UPDATE Bombardamentele între Israel și Hezbollah au continuat pe timpul nopții și cursul dimineții de miercuri, scrie BBC, care transmite că a fost vizată inclusiv o cazarmă militară israeliană. De cealaltă parte, Hezbollah susține că a respins înaintarea unor trupe israeliene care încercau să pătrundă într-un oraş de frontieră din sudul Libanului.

UPDATE Mișcarea islamistă libaneză Hezbollah anunţă miercuri, 2 octombrie, că a înfruntat militari israelieni care încercau să se infiltreze în Liban şi că a luat drept ţintă trupe israeliene de partea israeliană a frontierei, relatează AFP.

UPDATE Naftali Bennett, fost prim-ministru israelian, a scris pe rețelele sociale că Israelul are „cea mai mare ocazie din ultimii 50 de ani” de a schimba fața regiunii. „Trebuie să acționăm acum pentru a-i distruge proiectul nuclear, pentru a le distruge principalele instalații energetice și pentru a lovi în mod critic acest regim terorist”, a spus Bennett, făcând referire la Iran. „Tentaculele acelei caracatițe sunt grav rănite – acum este momentul să țintim capul”, a adăugat el, potrivit Antena3.

UPDATE Decizia Iranului de a lansa aproximativ 180 de rachete balistice de mare viteză asupra Israelului indică faptul că Teheranul a încercat să provoace daune grave în atacul de marți, spre deosebire de atacul cu dronă și rachetă bine telegrafiat din aprilie, notează Adevărul.

UPDATE „Condamn atacul cu rachete balistice de ieri lansat de Iran împotriva Israelului în cei mai fermi termeni”, transmite președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.  Oficialul european afirmă că astfel de acțiuni „amenință stabilitatea regională”, potrivit Gândul.

UPDATE Emmanuel Macron a confirmat că ţara sa a mobilizat mijloacele militare pe care le are desfăşurate în Orientul Mijlociu pentru a ajuta la contracararea atacului cu rachete balistice lansat marţi seara de Iran împotriva Israelului, relatează EFE.

UPDATE Ambasadorul Israelului la Bucureşti, Lior Ben Dor, a declarat, după atacul cu rachete balistice al Iranului că israelienii sunt „determinați” şi vor face „tot ce este necesar pentru a-i face să plătească preţul, pentru că au depăşit toate liniile roşii”, scrie Mediafax.

UPDATE Analiștii de securitate și foști oficiali afirmă că Israelul a slăbit semnificativ Hezbollah, o miliție susținută de Iran, reducând astfel capacitatea Teheranului de a descuraja un atac major israelian. Astfel, scrie New York Times, opțiunile de răspuns după atacul iranian cu rachete de marți seara sunt mai vaste.

UPDATE Israelul are acum mai multă libertate de a răspunde cu forță la atacul cu rachete lansat de Iran, în comparație cu aprilie, spun experții. Conform sursei citate, în aprilie, Israelul a fost precaut în a răspunde prea intens, pentru a nu provoca o ripostă majoră din partea milițiilor proxy iraniene, în special Hezbollah, din Liban.

UPDATE Administrația Biden ar putea îndemna Israelul să răspundă cu moderație. Dar, odată cu apropierea rapidă a alegerilor din Statele Unite, oficialii americani ar putea avea mai puțină influență decât în aprilie, când au făcut presiuni similare pentru a evita escaladarea conflictului, a precizat Citrinowicz.

UPDATE Benjamin Netanyahu a subliniat că Israelul va urma singura regulă: „pe cine ne atacă, noi îl atacăm”. Premierul a mulțumit Forțelor de Apărare Israelului (IDF) pentru asigurarea securității țării, precum și Statelor Unite, care au ajutat la doborârea rachetelor iraniene.

UPDATE Iranul a lansat 181 de rachete balistice în direcția Israelului și a promis un atac „și mai zdrobitor”, în cazul unei riposte, în timp ce ayatollahul suprem Ali Khamenei s-a ascuns într-un „loc sigur”. Alarmele antiaeriene au răsunat timp de o oră în Israel, începând de la 19:30. Un palestinian a fost ucis de schijele unei rachete în Cisiordania, în timp ce două persoane au fost rănite la Tel Aviv.

/LIVE TEXT/ Război în Orientul Mijlociu, ziua 361: Invazie în Liban, lovituri în Siria și atac terorist la Tel Aviv! Iranul lansează rachete
/ULTIMA ORĂ/ Primii moldoveni, evacuați de urgență din Liban. Când vor ajunge la Chișinău
/VIDEO/ Provocare la TV8, în timpul dezbaterilor. Mariana Rață: „Am chemat poliția. Ne cerem scuze de la telespectatori”
/VIDEO/ Provocare la TV8, în timpul dezbaterilor. Mariana Rață: „Am chemat poliția. Ne cerem scuze de la telespectatori”
/VIDEO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/AUDIO/ Noi percheziții într-un dosar de corupere electorală: CNA a descins la Bălți
/AUDIO/ Noi percheziții într-un dosar de corupere electorală: CNA a descins la Bălți
/VIDEO/ Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
/VIDEO/ Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
Precizări de la CEC: Cum va fi afișată prezența la vot pentru referendum și prezidențiale pe 20 octombrie
Precizări de la CEC: Cum va fi afișată prezența la vot pentru referendum și prezidențiale pe 20 octombrie

Suedia se pregătește pentru o posibilă „situație de război”. Ministrul Apărării: Riscul unui atac al Rusiei nu poate fi exclus

missing
15 octombrie 2024, ora 23:01

Suedia a prezentat marți un proiect de lege în domeniul apărării care mărește cheltuielile militare la 2,4% din PIB anul viitor, un pas luat ca răspuns la amenințarea venită din partea Rusiei, a declarat ministrul Apărării Pal Jonson, informează Politico citat de Digi24

 „Riscul unui atac nu poate fi exclus”, a spus Jonson. „Rusia este principala amenințare la adresa Suediei și constituie o amenințare pentru întreaga alianță NATO”. 

„În acest moment, libertatea de activitate a Rusiei este limitată, deoarece forțele sale terestre sunt blocate pe câmpul de luptă din Ucraina, dar avem în vedere faptul că Rusia este dispusă să își asume mari riscuri militare și politice”, a spus el într-un interviu telefonic. 

Cheltuielile pentru apărare de anul viitor vor crește cu 10 la sută, ca parte a unui impuls pe termen lung. Țara plănuiește cheltuieli militare suplimentare de 170 de miliarde de coroane (15 miliarde de euro) plus 35,7 miliarde de coroane pentru apărarea civilă până în 2030, care se adaugă bugetului existent. Acest lucru va pune bugetul de apărare al Suediei la 2,6% din PIB până în 2028, cu mult peste ținta NATO de cel puțin 2%. Cheltuielile mai mari pentru apărarea civilă și militară reprezintă o întoarcere la o preocupare din anul 1980 de a fi pregătiți în caz de orice. 

Cu toate acestea, de anul trecut, Suedia este membră a NATO, în timp ce în timpul conflictului cu Uniunea Sovietică a fost neutră din punct de vedere tehnic. Principalul scop al proiectului „Am avut un plan de apărare civilă puternic în timpul Războiului Rece”, a spus Jonson. „După 2015 l-am reactivat, iar în acest proiect de lege al apărării am propus mijloacele economice necesare pentru a-l face credibil.”

Principala țintă a proiectului este să ajute suedezii să facă față unei „situații de război”, a spus el. Pentru a ne asigura că Suedia, cu cei aproape 3.300 de kilometri de coastă și regiunile arctice puțin populate, nu este o „țintă atractivă” pentru Moscova înseamnă a consolida totul, de la rețelele de energie și transport ale țării până la sistemele sale de sănătate și financiare, a spus Jonson. „Apărarea civilă și cea militară sunt două fețe ale aceleiași monede”, a spus el. 

Din punct de vedere militar, banii sunt canalizați în orice, de la vehicule blindate la o nouă capacitate de rachete de coastă, artilerie de rachete, trei avioane de recunoaștere S106 Globaleye, elicoptere utilitare Black Hawk HK16 și cele mai recente avioane de luptă Gripen 39E construite de Saab. 

Cinci corvete din clasa Visby vor fi modernizate, în timp ce marina va cumpăra trei nave de luptă de suprafață din clasa Luleå. Numărul recruților va crește anual la 10.000 până în 2030, iar dimensiunea totală a armatei va crește cu aproximativ 27.000 de bărbați și femei, până la aproximativ 115.000. Patru noi brigăzi vor fi înființate până în 2030.

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale și referendum a determinat Kremlinul să își mobilizeze toate resursele din R. Moldova. În lupta pentru fotoliul de șef al statului, dar și pentru compromiterea referendumului, au fost aruncate chiar și cele mai „sfinte” resurse - preoții. Cutia Neagră PLUS a aflat că în campania de colectare a semnăturilor pentru candidata Victoria Furtună, susținută de gruparea criminală Șor, au fost implicați activ și câțiva preoți din nordul republicii. Fețele bisericești au adunat semnături de la oameni din sate sub pretexte false. Aceiași preoți, cu câteva săptămâni mai devreme, au fost în pelerinaj la Moscova de unde s-ar fi întors cu instrucțiuni și carduri bancare MIR.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Afaceri profitabile în UE și cetățenie europeană. Ce secrete ascunde în familie candidatul pro-rus Vasile Tarlev? Ce nu a spus Natalia Morari despre investiția sa în Bitcoin? Din ce surse financiare trăiește și cine stă în spatele Victoriei Furtună? Aflați în noua investigație de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024

/VIDEO/ Incendiu puternic în Chișinău. Subsolul unui bloc de locuit a fost cuprins de flăcări
/VIDEO/ Incendiu puternic în Chișinău. Subsolul unui bloc de locuit a fost cuprins de flăcări
/VIDEO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
/VIDEO/ În numele Kremlinului! Cum au adunat preoții din subordinea lui Marchel semnături pentru Victoria Furtună
 La mulți ani, Chișinău! Topul melodiilor celebre despre Capitala țării noastre
La mulți ani, Chișinău! Topul melodiilor celebre despre Capitala țării noastre
/VIDEO/ Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
/VIDEO/ Verde-n ochi: Apostolii minciunii și războiului. Cum unii preoți au devenit propagandiști cu crucea în mână
/VIDEO/ Secretul banilor: Cum e afectată Moldova de războiul din Ucraina, aflăm de la președintele Camerei de Comerț și Industrie
/VIDEO/ Secretul banilor: Cum e afectată Moldova de războiul din Ucraina, aflăm de la președintele Camerei de Comerț și Industrie

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.