Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 955: Atac nocturn, farsă din Rusia și arestări misterioase. Ex-șeful NATO face o propunere Kievului

externe

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 864: Proiectul Kylo, alertă în România și sat ocupat! Putin explică de ce nu a cucerit Kievul în 3 zile

06 iulie 2024, ora 23:06

Președintele rus Vladimir Putin a declarat că trupele ruse nu au reușit să cucerească Kievul în trei zile, așa cum trâmbița propaganda sa la începutul invaziei, dând vina pe o înșelătorie orchestrată de partenerii occidentali. Între timp, Rusia a declarat sâmbătă că trupele sale au ocupat un sat din regiunea Donețk, în estul Ucrainei, pe măsură ce Moscova își continuă înaintarea lentă pe front. O instalație energetică din regiunea Sumi din nord-estul Ucrainei a fost avariată, în urma unui atac al Rusiei cu drone. Aproximativ 100 000 de oameni au rămas fără curent electric. În ciuda înțelegerilor de securitate și ale pachetelor de ajutor militar promise Ucrainei, soldații ucraineni nu pot face față avansării trupelor ruse, relatează Politico.

Ucraina a anunțat sâmbătă dimineață că, în timpul nopții, apărarea sa aeriană a doborât 24 dintre cele 27 de drone lansate de forțele Moscovei spre regiunile sale. În același timp, autoritățile din regiunile ruse Belgorod și Krasnodar au raportat atacuri cu drone asupra acestor teritorii. O persoană a fost rănită în Belgorod. De asemenea, în cele două regiuni au fost avariate clădiri, vehicule, un turn de comunicații, iar două depozite de petrol au fost cuprinse de flăcări. În context, două avioane F-16 din România au fost ridicate de la sol ca măsură de prevenție, după ce locuitorii din Tulcea au primit un mesaj RO-Alert.

UPDATE Președintele american Joe Biden a afirmat vineri, într-un interviu foarte aşteptat pe canalul american de televiziune ABC, că el este cel care l-a „oprit” pe liderul de la Kremlim, Vladimir Putin, scrie sâmbătă Ukrainska Pravda. „Fac un test cognitiv în fiecare zi (…) Nu doar că fac campanie, dar conduc lumea”, a mai declarat democratul în vârstă de 81 de ani.

UPDATE E-mailuri ale Serviciului rus de informații externe (SVR), obținute de site-ul rus independent The Insider și de ziarul german Der Spiegel, dezvăluie planul elaborat din 2022, denumit „Proiectul Kylo”, prin care spionii ruşi urmăreau să semene „panică și teroare” în Occident, relatează Newsweek. La doar câteva luni după invazia la scară largă a Rusiei în Ucraina, în mai 2022, un grup de angajați ai SVR a dezvăluit operațiunea în cadrul unei mese rotunde private în senatul rus. Comunicațiile obținute au arătat că Moscova urmărea să dezvolte campanii de dezinformare în Occident cu privire la Ucraina, „să alimenteze temerile existențiale și să creeze animozitate față de refugiații [ucraineni] care fug de război”.

UPDATE Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă, 6 iulie, în nord-vestul Ucrainei şi s-a soldat cu moartea a 14 persoane, inclusiv un copil de şase ani, a anunţat ministrul ucrainean de interne Igor Klimenko, a relatat Agerpres.O autocisternă s-a ciocnit cu un microbuz în regiunea Rivne, iar Poliţia şi serviciile de urgenţă s-au deplasat la faţa locului, a adăugat Klimenko. Microbuzul a fost distrus aproape total în coliziune.

UPDATE Unul din trei ruși crede că un atac nuclear împotriva Ucrainei ar fi justificat, arată o cercetare a Centrului Levada, o organizație rusă independentă de sondare a opiniei publice, scrie sâmbătă The Kyiv Independent. În sondajul publicat joi, 4 iulie, 10% dintre respondenți au spus că ei cred că un astfel de atac ar putea fi „cu siguranță” justificat, în timp ce 24% au răspuns „probabil”.

UPDATE Președintele Volodimir Zelenski a declarat că dorește să dubleze capacitatea de apărare antiaeriană a Ucrainei pe parcursul verii, după ce a primit cel de-al treilea sistem Patriot furnizat de Germania ca răspuns la cererile Kievului.

UPDATE „O să vă reamintesc un lucru. Când trupele noastre se aflau lângă Kiev am primit o ofertă, chiar o cerere urgentă, din partea partenerilor din Occident să oprim focul și ostilitățile ca unele lucruri să poată fi negociate cu Ucraina. Și asta am făcut, a existat acest episod. Ucrainenii nu au oprit ostilitățile. Iar apoi autoritățile ucrainene ne-au spus că nu pot controla toate unitățile pentru că există unele care nu ascultă de autoritățile de la centru. Nu spun nici mai mult nici mai puțin. Asta în primul rând. În al doilea rând, ni s-a cerut să retragem trupele din Kiev pentru a putea stabili condițiile pentru pace. Am făcut asta și din nou am fost înșelați. Toate înțelegerile la care s-a ajuns în Istanbul au fost aruncate la gunoi. Iar asta s-a întâmplat în repetate rânduri. De asta pur și simplu nu putem opri focul”, a spus Putin, în cadrul unei conferințe de presă, notează Știripesurse.

UPDATE Ucraina a adus acasă 3.310 de prizonieri de război în 53 de schimburi de prizonieri, a declarat sâmbătă preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, informează EFE.

UPDATE Statele Unite ale Americii au promis că summitul NATO de săptămâna viitoare de la Washington se va încheia cu o declaraţie comună de susţinere a procesului de aderare a Ucrainei la Alianţa Atlantică, dar au evitat să se angajeze să includă cuvântul „ireversibil”, aşa cum a solicitat Kievul, informează EFE, citată de Agerpres.

UPDATE Armenia şi Statele Unite vor organiza exerciţii militare comune în Armenia în perioada 15-24 iulie, a anunţat sâmbătă, 6 iulie, Ministerul Apărării armean, informează Reuters.

UPDATE “Statele membre vor confirma faptul că viitorul Ucrainei este în NATO, vor face noi anunțuri semnificative cu privire la modul în care vom consolida sprijinul militar, politic și financiar al NATO pentru Ucraina. Acest lucru face parte din procesul de integrare a Ucrainei în NATO”, a declarat pentru Reuters un oficial american care va participa la discuții, scrie Biziday. Oficialul american a descris planul ca fiind “o punte către aderare”, precizând că este “unul consistent”. Acesta a adăugat că “acesta este un efort foarte serios de a aduce Ucraina într-o poziție în care va fi pregătită să își asume rolurile și responsabilitățile în cadrul Alianței din prima zi”, subliniind totodată că “SUA și unii membri NATO vor anunța noi măsuri pentru a consolida apărarea aeriană și capacitățile militare ale Ucrainei, pentru a o ajuta să continue să se apere”.

UPDATE Viktor Orbán subliniază că NATO trebuie să-şi păstreze obiectivul original de a menţine pacea şi nu de a urmări războaie nesfârşite, reflectând asupra experienţei istorice a Ungariei și a modului în care țările din această zonă a Europei s-au aflat sub jugul URSS, informează Mediafax.

UPDATE După ce cancelarul german Olaf Scholz l-a criticat pe premierul maghiar Viktor Orbán pentru călătoria sa la Moscova , Budapesta a anulat brusc vizita ministrului german de externe, scrie Bloomberg.

UPDATE Lidera de facto a partidului francez de extremă dreapta Rassemblement National (RN), Marine Le Pen, a declarat, într-un interviu pentru CNN, că un prim-ministru din partea formațiunii sale ar împiedica Kievul să folosească arme cu rază lungă de acțiune furnizate de Franța pentru a lovi teritoriul Rusiei. Dacă va exista un prim-ministru RN, acesta ar stabili o „coabitare” tensionată cu președinția de centru a lui Emmanuel Macron, în special în ceea ce privește politicile centrale, precum sprijinul Franței pentru războiul Ucrainei împotriva Rusiei, notează postul american.

UPDATE Vladimir Putin ar putea folosi un post de radio misterios cunoscut sub numele de „The Buzzer“ pentru a împărtăși informații de război secrete cu acoliții săi, a declarat un expert.Expertul în război electronic, profesorul David Stupples, a spus că bătrânul despot, în vârstă de 71 de ani, ar putea „rezerva” ciudatul „semnal al mortului” pentru a ajuta Rusia să supraviețuiască războiului nuclear. 

UPDATE Conform rezultatelor unui sondaj publicate de Divizia de Diplomaţie Publică a NATO pe 5 iulie, aproximativ 30% dintre bulgari ar vota împotriva apartenenţei ţării lor la NATO, reprezentând cea mai mare proporţie de populaţie dintre toate cele 32 de ţări membre. Dacă se ţine cont şi de răspunsul „nu ştiu” ales de 11% dintre cei intervievaţi, procentul celor care ar fi de acord cu ieşirea din Tratatul Nord-Atlantic ar ajunge la 34%, scrie HotNews. 

Chiar dacă 59% dintre bulgari ar vota ca ţara lor să rămână în Alianţă, acest procent ar fi din nou cel mai mic dintre toate ţările NATO.

UPDATE Ministerul estonian al Apărării a informat că sistemele de rachete, care au o rază de acțiune de până la șase-opt kilometri, precum și proiectile au fost livrate Armatei Ucrainene. Transporturile au fost anunțate încă de luna trecută de ministrul estonian, care nu a declarat despre câte unități este vorba.

UPDATE Luptătorii ruși, autorizați să participe la Jocurile Olimpice 2024, au refuzat, „în unanimitate” să meargă la Paris, a transmis Federația rusă de luptă, relatează Agerpres.

UPDATE Forțele ruse avansează încet dar sigur spre orașul Toretsk din estul Ucrainei, bombardând localitatea zi și noapte cu rachete, focuri de artilerie și atacuri aeriene, parte a unei ample avansări în regiunea Donețk, pe care Ucraina nu a reușit să o oprească, notează Adevărul.

UPDATE Ministerul rus al Apărării transmite că va desfășura exerciții militare cu rachetele balistice intercontinentale Iars, la doar o lună de la când a organizat exerciții cu arme nucleare tactice. Kremlinul se laudă că aceste rachete pot ajunge la o rază de acțiune de peste 11.000 de km. Doar anul acesta, sunt planificate șapte astfel de exerciții cu rachetele Iars.

UPDATE Preşedintele rus Vladimir Putin i-a transmis ”felicitări sincere” noului său omolog iranian Massoud Pezeshkian, care a obţinut sâmbătă o victorie în turul doi al alegerilor prezidenţiale, anunţă într-un comunicat Kremlinul, relatează AFP.

UPDATE Joe Biden a declarat că doar "Domnul Atotputernic" îl poate face să se retragă din cursa pentru Casa Albă și l-a numit pe contracandidatul său, republicanul Donald Trump, o amenințare la adresa democrației, relatează The Independent.

UPDATE O explozie s-a auzit la Odesa, sâmbătă, în jurul orei 11:00, în timpul unei alerte de raid aerian. Anterior, armata ucraineană a avertizat că ruşii ar putea lansa atacuri cu rachete balistice. La ora 10:50, Forțele Aeriene ale Ucrainei au avertizat că invadatorii ruşi ar putea lansa rachete balistice dinspre sud. Două doar minute, armata a raportat că o rachetă a fost detectată în timp ce se îndrepta spre regiunea Odesa, scrie Rador.

UPDATE Ministerul Apărării Naționale (MApN) din România a ridicat de la sol două aeronave F-16 ale Forțelor Aeriene Române de pe Baza 85 Aeriană Borcea, pentru monitorizarea situației aeriene, după ce locuitorii din Tulcea au primit sâmbătă dimineața un mesaj RO-Alert. Cetățenii au fost avertizați că ar putea cădea obiecte din spațiul aerian.

UPDATE Atacurile cu dronă care au vizat, noaptea trecută, orașul Shebekino din regiunea rusă Belgorod, au avariat mai multe clădiri, vehicule și o instalație industrială, o persoană fiind rănită, a afirmat guvernatorul Viacheslav Gladkov. În Krasnodar, au izbunit incendii la două depozite de petrol, iar un turn de comunicații a fost avariat, a transmis presa rusă, citată de The Kyiv Independent.

UPDATE Apărarea aeriană ucraineană a doborât 24 din cele 27 de drone de tip Shahed lansate de Rusia în cursul nopții de 6 iulie, au raportat Forțele aeriene, citate de The Kyiv Independent. Rusia a lansat dronele din Crimeea ocupată, precum și din regiunea Kursk din Rusia, notază sursa citată.

UPDATE Patru persoane au fost ucise şi alte 23 rănite în urma atacurilor lansate vineri de forţele ruse în regiunea Doneţk, din estul Ucrainei, au anunţat autorităţile locale, relatează AFP, citată de Agerpres.

/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 863: Trilaterală la Chișinău, Orban la Moscova și visul lui Putin! Când ar putea adera Ucraina la NATO
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 862: Doliu la Dnipro și asalturi cu carne! Putin are un plan pentru „capitularea Kievului”
/VIDEO/ Întreabă Ghețu: Blocurile fantomă din localitățile Moldovei. Cine trăiește în aceste apartamente
/VIDEO/ Întreabă Ghețu: Blocurile fantomă din localitățile Moldovei. Cine trăiește în aceste apartamente
/PROMO/ „Moldova gândește”: Inundațiile și nepăsarea ne costă scump. Nota de plată – 40 de milioane
/PROMO/ „Moldova gândește”: Inundațiile și nepăsarea ne costă scump. Nota de plată – 40 de milioane
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 954: Lovitura secolului, ordinul lui Sîrski și reproș la NATO. Rusia: O greșeală poate duce la catastrofă
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 954: Lovitura secolului, ordinul lui Sîrski și reproș la NATO. Rusia: O greșeală poate duce la catastrofă
/PROMO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
/PROMO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
Un bărbat a murit la Aeroportul Chișinău: Cum s-a întâmplat tragedia de la ghișeu
Un bărbat a murit la Aeroportul Chișinău: Cum s-a întâmplat tragedia de la ghișeu

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

missing
05 octombrie 2024, ora 14:00

A fost înregistrat un nou record mondial. De data aceasta. Cel care a spart toate tiparele este un pepene verde, cultivat de un bărbat din SUA. Fructul, considerat de mulți și o legumă, are o greutate de 159 de kilograme și a devenit câștigătorul Festivalul Dovleacului din Hamilton, Ohio, SUA.

Pepenele verde a fost cultivat de Chris Kent din Sevierville, Tennessee. Acesta a declarat pentru Guinness World Records că are o atracție aparte pentru a crește și cultiva pepenii verzi de mic copil.

Întotdeauna mi-a plăcut să îi cresc – chiar și când eram copil aveam un „deget verde””, a declarat Chris.

Îmi plac pepenii verzi și cresc buni în sud. Este o mare onoare. Nu mulți oameni pot spune că au deținut un record!

În 2013, Chris Kent, un fermier american, a reuşit să obţină cel mai greu pepene din lume, acesta cântărind nu mai puţin de 159 de kilograme.

Pepenele verde este atât un fruct, cât și o legumă. Datorită gustului său dulce, este considerat adesea un fruct, provenind din flori polenizate de albine și conținând semințe. Totuși, mulți grădinari îl cultivă alături de legume de vară, cum ar fi mazărea și porumbul. Din punct de vedere botanic, face parte dintr-o familie care include castraveți, dovlecei și dovleac.

Pepenele verde sprijină hidratarea și contribuie la menținerea greutății, sănătatea ochilor, și ameliorează durerile musculare. Pepenele verde conține 91% apă, ceea ce îl face un aliment ideal pentru a vă ajuta să fiți bine hidratat. Pepenele verde este o sursă bună de vitamina C. Studiile observaționale au constatat că o cantitate mai mare de vitamina C poate reduce riscul de cataractă (atunci când cristalinul ochiului, în mod normal clar, devine tulbure). Vitamina A din pepenele verde este esențială pentru dezvoltarea sănătoasă a ochilor, în special în sănătatea retinei.

Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, este invitatul emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa. Fiecare din noi își dorește o viață mai bună pentru copiii săi. Bogații din Rusia nu sunt o excepție. Principala destinație de trai a odraslelor oamenilor din anturajul lui Putin sunt țări din Europa de Vest și SUA. Unde se bucură de educație de top, viață de lux și rețele globale de afaceri. Lista oligarhilor și demnitarilor ruși cu familii și proprietăți în Occident, inclusiv în Uniunea Europeană, este foarte lungă. Semn că, dincolo de ce le spun ei oamenilor de la televizor despre degradarea Occidentului, ceea ce au ei mai drag – familiile și banii, țin tocmai în această parte a lumii. Acolo unde există siguranță, cultură și progres. 
Cutia Neagră
Cutia Neagră
În noul editorial „Verde-n ochi” cu Mariana Rață aflăm de ce corupții și criminalii se tem de Uniunea Europeană și se opun procesului de integrare a Republicii Moldova în UE. Principalul motiv este frica de pușcărie. În UE, politicienii corupți se tem de procurori și judecători. În Rusia, lucrurile stau pe dos. În momentul în care țara noastră va deveni membră a UE, marii corupți din Moldova nu vor mai putea scăpa de pușcărie decât refugiindu-se în Rusia sau Africa. Cel mai dureros pentru ei însă este că vor pierde toate bunurile obținute prin fraudă: case luxoase, mașini scumpe, avioane, iahturi, conturile bancare ticsite cu bani furați de la noi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președintele Parlamentului, Igor Grosu este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Noua ediție „Verde-n ochi” cu Mariana Rață este despre una dintre cele mai importante manipulări folosite de cei care sunt împotriva apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Interviu exclusiv cu fostul președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti. /Detalii din culisele luptei politice cu Plahotniuc, dar și despre confruntarea cu Putin.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin și toată propaganda Moscovei
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este prima invitată a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață din noul sezon.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Cutia Neagră cu Mariana Rață revine cu un nou sezon la TV8. Mai multe discuții despre cele mai importante subiecte, aflați în curând.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile evenimentelor politice, dar și pronosticuri pentru toamnă. /Invitații de astăzi ai emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață sunt analiștii politici: Igor Boțan și Vlad Kulminski.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ce se întâmplă în structurile subordonate la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova? La ce nivel a ajuns criminalitatea în Republica Moldova? Despre killerii pe trotinete, atacuri armate în plină stradă și reglările de conturi între grupări criminale vorbim astăzi cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vrem în Uniunea Europeană, dar cât de pregătiți suntem să adoptăm reforme și politici complicate și nepopulare? Drumul spre UE intră pe un făgaș birocratic. Când vom începe să avem fonduri europene, drumuri moderne și salarii ca în UE? Despre asta vorbim azi la Cutia Neagră! Invitați: Doina Gherman, vicepreședintele Parlamentului; Iulian Groza, director executiv Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Rusia pregătește provocări pentru a deturna alegerile din toamnă din Republica Moldova. Miza o reprezintă stoparea procesului de integrare în UE. Ce mijloace și personaje vor fi folosite? Cum se pot apăra instituțiile de stat? Discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Anatol Țăranu, analist politic.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Securitatea Republicii Moldova, pusă tot mai des la încercare înaintea alegerilor din toamnă. Care este miza și ce riscuri ne pasc, dar și cum sancționăm politicienii și partidele care fac jocul altor state - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Grigore Novac, deputat BCS; Andrian Cheptonar, deputat PAS.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Invitatul din această seară a emisiunii Cutia Neagră este președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
A început febra pregătirilor pentru alegerile și referendumul din toamnă. Cât de pregătiți suntem pentru votul prin corespondență, dar și cum putem face față provocărilor - discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Iurie Ciocan, fost președinte CEC; Pavel Postică, vicepreședinte CEC.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
EXCLUSIV: Interviu pe sfârșit de mandat cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. Detalii neștiute despre război, amenințări, reforma justiției, dar și noul sediu al ambasadei SUA.

/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Cum și-au schimbat retorica în timp unii candidați la scrutinul prezidențial
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Cum și-au schimbat retorica în timp unii candidați la scrutinul prezidențial
/PROMO/ „Moldova gândește”: Inundațiile și nepăsarea ne costă scump. Nota de plată – 40 de milioane
/PROMO/ „Moldova gândește”: Inundațiile și nepăsarea ne costă scump. Nota de plată – 40 de milioane
/VIDEO/ Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
/VIDEO/ Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
/PROMO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
/PROMO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
/VIDEO/ Pe cine vor vota moldovenii la alegeri? Lista mare de candidați îi bagă în ceață pe alegători
/VIDEO/ Pe cine vor vota moldovenii la alegeri? Lista mare de candidați îi bagă în ceață pe alegători

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.